Digital løsning for AutoAdviser

Fast samarbejdspartner med AutoAdviser med udarbejdelse af content, vedligeholdelse af hjemmeside og markedsføring

Play Video

Digitale løsninger

Arbejdet

Udarbejdelse og design af hjemmeside samt tilhørende fotografering og videoproduktion af materiale hertil. Virksomheden skulle bruge hjælp til at komme online og starte deres rejse som selvstændig. 

Vi startede derfor samarbejdet med adskillige workshops, der skulle danne rammerne for virksomhedens visuelle identitet, hvorefter vi kunne udarbejde virksomhedens logo og brand guidelines. Herefter fik vi lagt en vækst strategi for virksomheden samt en konkret handleplan, der skulle sikre, at virksomheden kom i mål med deres online tilstedeværelse. Dertil blev hjemmesiden udarbejdet med afsæt i virksomhedens nøje udvalgte målgruppe og vi startede herefter annonceringerne og markedsføringsindsatserne. 

Besøg virksomheden
www.AutoAdviser.dk

Services
Fotografering
Videoproduktion
Logo
Visuel identitet
Influencer marketing
Markedsføring
Hjemmeside
Grafisk design
Annoncering

Play Video
Play Video
Play Video

Færdigt produkt

AutoAdviser fik taget billeder til brug på hjemmesiden samt til virksomhedens digitale platforme. Derudover fik virksomheden leveret videomateriale til brug i annoncering, hvilket har skabt de nedenstående resultater sammen med vores opsætning af kampagnerne. 

Vores resultater

Sammen har vi skabt et fantastisk resultat for virksomheden, der kom godt fra start med massevis af trafik til deres nye hjemmeside. Med vores fastlagte strategi og handleplan fik vi skabt en høj konverteringsrate samt et godt engagement på annoncerne.

+ 0
Producerede videoer
+ 0
Fotografier
+ 0
Måneders samarbejde
+ 0
Fuldførste kampagner
+ 0 %
Nåede personer
+ 0 %
Opslagsinteraktioner
+ 0 %
Klik på link
+ 0 %
Eksponeringer

Add Your Heading Text Here