Udarbejdelse af hjemmeside

For Johan Lauritsen, foredragsholder
og stifter af PROBE

grafisk design

Arbejdet

Opgaven fra kunden var at designe og udarbejde en hjemmeside, der skulle danne rammerne om virksomheden, så kunderne kunne læse mere og blive præsenteret for Johans foredrag. Med afsæt i denne brief fandt vi frem til kundens ønsker til den visuelle identitet og arbejdede derfra med at skabe et digitalt univers der matchede dette.

Derudover var det særligt vigtigt for kunden, at der blev lagt stor vægt på kreative animationer, så hjemmesiden blev mere dynamisk og moderne. Dertil skulle hjemmesiden udarbejdes i to sproglag, have en avanceret kontaktformular og en automatiseret blog.

Besøg projektet
www.JohanLauritsen.dk

Services
Hjemmeside
Forretningsforståelse

grafisk design

Vores resultater

Sammen skabte vi 2 grafiske foldere, der kunne udleveres til Rigshospitalet og være med til at informere kræftpatienter og fagpersonale om forskningsprojektet. Med disse foldere blev alle de ønskede 1000 patienter fundet og udvalgt til projektet.

0
Undersider
0
Måneds levering
0
Special funtioner
0
Page Speed Score

"Det har været en fornøjelse at samarbejde med Colombi Creations i.fb. med opførsel af min hjemmeside. De arbejder utroligt effektivt og professionelt. Jeg fornemmede virkelig at de ville projektet det bedste, og de turde godt stille spørgsmålstegn ved mine egne design-mæssige idéer, når de, med deres kompetencer, tænkte at de kunne sænke kvaliteten af brugeroplevelsen.

Jeg kan varmt anbefale Colombi Creations til alle som ønsker en flot, effektiv og funktionel hjemmeside, uanset hvor meget forhåndsviden man måtte have ift. hjemmesidedesign"

Johan Lauritsen,

Foredragsholder og stifter af PROBE

grafisk design

Skal vi også arbejde sammen?