Hjemmeside og logo Rollemodeller for alle

Design af kampagneside og logo

Add Your Heading Text Here

Arbejdet

Female Leadership Academy og KvindeKompagniet er gået sammen om at lave en kampagne, der har til formål, at skabe en fremtid med rollemodeller for alle. Heraf blev “Rollemodellerforalle” iværksat, hvor jeg har hjulpet med udarbejdelsen af deres kampagne hjemmeside og logo.

Hjemmesiden er målrettet topledelsen i dansk erhvervsliv, hvorfor det var vigtigt for de to organisationer, at hjemmesiden var meget simpel, stringent og klar i den visuelle kommunikation. Derfor faldt valget af farve på en meget neutral palette med hvide-, grålige- og mørke nuancer. 

Besøg virksomheden
www.rollemodellerforalle.dk

Services
Hjemmeside
Logo

Add Your Heading Text Here

Vores resultater

Sammen skabte vi en platform, der kunne være samlepunktet for kampagnen. På den måde fik organisationerne muligheden for både at indhente økonomisk støtte, lade besøgende lytte til podcasts, se videomateriale, indhente nomineringer og vise mere om kampagnens formål på én og samme side. Et værktøj, der har genereret kampagnen meget interaktion med over 125 nomineringer.

+ 0
Hjemmeside
+ 0
Logo
+ 0
Måneders samarbejde
+ 0
Besøgende

Brugervenligt layout

Opbygget efter en simpel skabelon, hvor brugervenligheden var det primære fokus. Ingen skjulte undersider eller usynlige strukturer, der mindsker oplevelsen.

Responsivt design

Hjemmesiden tilpasses de enheder, som dem besøges fra. Designet optimeres alt efter skærmstørrelsen for at sikre den bedste oplevelse uanset enhed.

Landingspage med tydelige CTA'er

Med hjemmesiden var ønsket at udarbejde en enkelt side, hvor brugeren hurtigt kunne "scrolle" sig igennem den ene side. Hertil udarbejdede vi tydelige Call-to-Actions, som guider forbrugeren videre.

Interaktive elementer

For at skabe mere interesse og dybde til den ellers simple hjemmeside blev der tilføjet interaktive elementer og baggrundsbilleder fra kampagnefilmen.

Visuel identitet

Designet blev udarbejdet med fokus på en simpel struktur med genkendelige former. Til hjemmesiden er “Montserrat” anvendt til alle overskrifter og er gennemgående på hele siden og i logoet.

Logo:

Farve palette:

Målgruppen til hjemmesiden var danske topledere, hvorfor vi med hjemmesiden ønskede at holde farvepaletten i grålige toner med et pop af en afdæmpet gul ved særlige fokuspunkter.

”Emily var en uvurderlig og effektiv hjælp, da vi i KvindeKompagniet havde brug for en hjemmeside til kampagnen ”Rollemodeller for alle”, lavet i samarbejde med Female Leadership Academy. Hun bød ind med kreative idéer, der understøttede vores behov og kampagnens formål, og Emily var skøn og fleksibel at arbejde sammen med undervejs i hele processen. Vi er rigtigt glade for resultatet og ved, at hjemmesiden har spillet en uvurderlig rolle i kampagnen.”
Josefine Volqvartz
KvindeKompagniet

Udarbejdet i samarbejde med:

Female Leadership Academy

Studenterorganisation

Female Leadership Academy er en organisation, der har en mission om at skabe mere mangfoldighed i topledelsen. Det gør vi gennem vores ledelsesakademi, som giver medlemmerne en omfattende ledelsesværktøjskasse, samt styrker og inspirerer fremtidens kvindelige ledelse. Yderligere styrker, udvikler og skaber vi netværk ved at afholde åbne arrangementer, netværksarrangementer, artikler og podcasts

KvindeKompagniet

Nonprofit organisation

Foreningen KvindeKompagniet har som formål at øge andelen af kvindelige iværksættere i Danmark. Foreningen KvindeKompagniet har som ambition at skubbe på en udvikling, der sikrer mere ligestilling og større mangfoldighed i iværksættermiljøet, og foreningen arbejder med et særligt fokus på rollemodeller, som kan inspirere den næste generation af iværksætterkvinder.