Content creation for Sarah Barløse

Udarbejdelse af indhold til sociale medier og videomateriale til bootcamp

Play Video

content creation

Arbejdet

I samarbejde med Sarah Barløse har vi filmet og redigeret videoer til hendes hjemmeside og SoMe-kanaler, samt lavet video- og billedemateriale til hendes bootcamps. Det udarbejdede materiale skulle nå ud til både eksisterende og nye klienter med informationer, tutorials og guides med det fokus at skabe værdi for målgruppen.

Vi har fornøjelsen af at have et løbende samarbejde med Sarah omkring content til hendes platforme, hvor vi i gennemsnit filmer sammen 2 x månedligt. På den måde har vi et kontinuerligt flow i produktionen og kan samtidig sikre, at Sarah altid har noget på hånden, som hun kan dele med hendes mange følgere.

Besøg virksomheden
www.sarahbarlose.dk

Services
Videoproduktion
Fotografering

Play Video

Vores resultater

Sammen med Sarah Barløse har vi i løbet af de seneste måneder udarbejdet over 25 mindre videoer såsom reels, guides m.m. samt 12 længere videoer til hendes bootycamp. Se mere af materialet hos @SarahBarlose

Derudover har vi leveret billede-materiale til hjemmesiden, Facebook og Instagram.

+ 0
Videoer
+ 0
Fotografier
0
Måneders samarbejde
+ 0
Eksponeringer

"Kære søde Emily! Tusinde tak for et fantastisk godt stykke arbejde. Jeg har simpelthen været så imponeret over det, som du har lavet for SaraShares. Det bliver bestemt ikke sidste gang! Du er så sej!"

Sara Dahl, Stifter og indehaver af SaraShares

Skal vi lave et projekt sammen?

Vi har en kæmpe passion og kompetencer i digitale løsninger og vil med glæde hjælper dig og din virksomhed!