Shielding Spaces webdesign

Redesign af nuværende hjemmeside

grafisk design

Vores opgave

Shielding Spaces kom til os med ønsket om et redesign af deres nuværende hjemmeside, der ikke var blevet opdateret længe og som derfor kørte på gamle templates. De ønskede i højere grad en hjemmeside, der matchede deres brand identitet, farveunivers og som i højere grad kunne fremvise deres produktsortiment.

Derfor skabte vi sammen med kunden et brugervenligt design med bedre navigation. Et design der giver mere plads og luft til de smukke produktbilleder, så de besøgende hurtigt mærker stemningen og kvaliteten ved de farverige unika møbler.

Besøg hjemmesiden
www.shieldingspaces.com

Services
Webdesign
Instagram opsætning
Markedsføring

grafisk design

Vores resultater

Sammen skabte vi en hjemmeside med en forbedret brugeroplevelse, bedre navigation og et helt nyt design. Ved overlevering af hjemmesiden scorede siden 95/100 i Google’s pagespeed og har en effektivitet på 100/100 på desktop samt en SEO score på 100/100.

0
Undersider
0
Ugers levering
0
Ud af 100 i pagespeed
0
Effektivitets score

"Højt kreativt niveau, stor faglighed og nemme at samarbejde med. Vi har oplevet samarbejdet med Colombi Creations som både udviklende, inspirerende og utrolig gnidningsfrit. Deadlines overholdes, kommunikationen flyder jævnt, og der er fuld transparens i forhold til budget og spend.

Samtidigt har de investeret tid i at forstå vores forretning og ladet sig begejstre for vores produkter og services. Den begejstring er de lykkedes med at bære over i et online univers, hvor det spreder sig som ringe i vandet. Vi er sikkert ikke en stor kunde hos Colombi Creations, men vi har altid følt os som en vigtig kunde fra start til slut."

Elize Dimare,

Stifter af Shielding Spaces

grafisk design

Før:

Efter:

Play Video

Skal vi lave et projekt sammen?