Videoproduktion for Studio Flør

Udarbejdelse af video til virksomhedens sociale platforme og hjemmeside samt fotografering.

Play Video

some video

Arbejdet

Stine fra StudioFlør ønskede at få filmet brand- og konceptvideoer, der kunne visualisere virksomhedens to ben. Her var tanken, at videoerne skulle fremvises på virksomhedens egne SoMe kanaler og køre som annoncevideoer for at tiltrække nye kunder. 

Sammen lavede vi et storyboard og planlagde, hvordan vi bedst kunne få virksomhedens DNA frem på videoerne. For Stine var det en vigtig prioritet, at videoerne var farverige, glade og opmuntrende, hvilket er kerneværdier i StudioFlør. Til projektet blev der derudover taget diverse billeder, som skulle bruges på hjemmesiden og på de sociale medier.

Besøg virksomheden
www.StudioFloer.dk

Services
Videoproduktion
Fotografering

some video

Play Video
Play Video
Play Video

Vores resultater

Sammen formåede vi at få genskabt Studio Flør’s unikke univers, via en alsidig kollektion af billeder og videoer med forskelligt indhold. Videoerne er opbygget med en base af Stine, der selv forklarer om virksomheden, med forstærkende overlay-klip henover. På den måde blev Studio Flør visualiseret gennem en farverig og levende præsentation.

+ 0
Producerede videoer
+ 0
Fotografier
0
Ugers leveringstid
0
Optagedag

"Emily er den sejeste! Top professionel, mega dygtig og formår virkelig at lave en god stemning og tryghed omkring billeder/video. Hun fanger lige præcis det jeg drømmer om, men ikke selv kan sætte ord på. Inspirerende og kreativ. Jeg glæder mig allerede til, at vi skal arbejde sammen en anden gang"

Stine Bjerg, Stifter og indehaver af Studio Flør

Skal vi lave et projekt sammen?

Vi har en kæmpe passion og kompetencer i digitale løsninger og vil med glæde hjælper dig og din virksomhed!