Digital løsning for Chokoart

Fast samarbejdspartner med Chokoart, med udarbejdelse og vedligeholdelse af webshop, annoncering og markedsføring.

annoncering

Arbejdet

En hjemmeside, der er udarbejdet ved et tæt samarbejde med kunden. Virksomheden ønskede en webshop, der skulle gøre det nemt for kunderne at bestille chokolade, firmagaver, te og kaffe hjem til sig. Derfor opsatte vi, i fællesskab, en brugervenlig webshop, der afspejler produkternes kvalitet. Hertil har vi sidenhen sørget for opdatering, vedligeholdelse af webshoppen og oprettelse af nye produkter. Dertil har vi i udvalgte tilfælde hjulpet virksomheden med at tage produktbilleder. 

Senere satte vi sammen et større fokus på virksomhedens kommunikation og fastlage en markedsføringsstrategi, så virksomheden kunne synliggøre sig på de sociale medier. Til dagligt hjælper vi fortsat virksomheden med deres SoMe og annoncering, samt vedligeholdelse af hjemmesiden og kreation af content hertil. Denne hjemmeside er udarbejdet i ScanNet og baseret på et tema, der ikke er fremstillet eller designet af os. 

Besøg virksomheden
www.Chokoart.dk

Services
Hjemmeside
Influencer marketing
Annoncering
Markedsføring
Fotografering
Videoproduktion

annoncering

Samarbejdet

Sammen skaber vi indhold til virksomhedens digitale platforme. Vi har nu haft fornøjelsen af at være fast samarbejdspartner med Chokoart igennem +4 år, hvor vi løbende har været med til at optimere på virksomhedens digitale platforme.

Vi er med til at sikre den daglige drift for virksomheden og varetager yderligere opgaver, som kundehenvendelser, grafisk udarbejdelse af banner, oprettelse af produkter, influencer marketing, drift og tilrettelæggelse af kampagner, fotografering og markedsføring. 

Vores resultater

Sammen har vi skabt øget engagement, opslagsinteraktioner og konverteringer – og har på den måde sikret virksomheden et stabilt kundeflow, ved hjælp af organiske opslag på deres SoMe platforme og betalt annoncering. 
Vi har derudover igangsat adskillige samarbejder med influencers og andre virksomheder for at skabe awareness. 

Samarbejdet generelt

+ 0
Producerede videoer
+ 0
Produktbilleder
+ 0
Års samarbejde
+ 0
SoMe post

Facebook organisk rækkevidde

+ 0 %
Nåede personer
+ 0 %
Opslagsinteraktioner
+ 0 %
Syntes godt om
+ 0 %
Klik på link

Produktbilleder

Taget til virksomhedens hjemmeside www.Chokoart.dk

Gaveidé

Dessertchokolader

“Emily fra Colombi Creations ApS deltog i realiseringen af vores webshop fra den aller første dag, og vi satte straks pris på hendes seriøsitet, tilgængelighed og frem for alt hendes professionalisme. Efter disse 4 års samarbejde er vores behov for hjælp og vejledning kun steget, og Colombi Creations ApS har altid vist sig i stand til at løse opgaverne. Med tiden er hun blevet en uerstattelig rådgiver.”

Alessandro Cessalli

Ejer og stifter af Chokoart