Grafisk design for HedaX

Informationsfolder til præsentation af kræftforskningsprojektet HedaX

grafisk design

Arbejdet

Opgaven fra kunden var at designe og udarbejde 2 informationsfoldere til det nye HedaX Kræftforskningsprojekt. Et projekt, der skal indsamle kræftramte patienter til forskning i Danmark. Den ene folder skulle appellere direkte til de kræftramte patienter, hvor den anden skulle henvende sig til lægerne, der dagligt arbejder rundt på afdelingerne af landets hospitaler.

Folderne skulle udtrykke høj troværdighed og der skulle være stort fokus på Kræftens Bekæmpelse og Innovationsfondens logoer. Deraf kom ideen til at fortsætte farvepaletten i Kræftens Bekæmpelses røde farve, så der blev skabt genkendelighed og blikfang. 

Besøg projektet
www.hedax.dk
www.datafair.org

Services
Grafisk design
Visuel identitet

grafisk design

Vores resultater

Sammen skabte vi 2 grafiske foldere, der kunne udleveres til Rigshospitalet og være med til at informere kræftpatienter og fagpersonale om forskningsprojektet. Med disse foldere blev alle de ønskede 1000 patienter fundet og udvalgt til projektet.

0
Foldere udarbejdet
0
Ugers levering
0
Partnere
0
Patienter

Udarbejdet i samarbejde med:

"Colombi Creations ApS har hjulpet os med at udarbejde en patientfolder til et kræftforskningsprojekt. De leverede et meget professionelt stykke arbejde, som vi er meget tilfredse med, og som blev langt bedre, end vi først havde forestillet os.

Colombi Creations er både dygtige, kreative og meget behagelige at arbejde sammen med, og vi kan kun medgive dem vores bedste anbefalinger."

Anne-Louise Zartov,

Office and Project manager, DataFair APS

grafisk design