Design af hjemmeside

Få en online tilstedeværelse, hvorfra du kan drive din forretning!

Vi designer moderne web løsninger

Vi designer moderne og innovative hjemmesider, der får besøgende til at konvertere.
Med mange års erfaring i opbygning af hjemmesider ved vi, hvordan vi bedst formidler din værdi til forbrugerne online, så du kan sælge digitalt. Derudover specialiserer vi os i brugervenlighed, så både du og dine besøgende kan finde rundt. Vi designer hjemmesider i WordPress, Shopify og ScanNet.

+ 0
Års erfaring
+ 0
Software systemer
+ 0
Designs

Unik, personlig og skræddersyet hjemmeside

Få den hjemmeside, der kan fremvise din forretning til nye kunder Som design-specialister, med mange års erfaring i branchen, kender vi i den grad til, hvilke faktorer, der virker, når vi skal skabe en online tilstedeværelse for dit brand. På den måde kan vi skabe en helt unik løsning, hvor vi når hele kunderejsen igennem.

Hvorfor vælge os?

Høj kvalitet til en rimelig pris

“Dette firmas chef Emily Colombi har udført en opgave vedr. min virksomheds hjemmeside. Opgaven blev løst til min fulde tilfredshed med kreativ begavelse, stor kompetence og ildhu- og til en rimelig pris. Derfor vil jeg anbefale Colombi Creations til alle, der sætter pris på høj kvalitet.”

Torben Hare, Stifter og indehaver Stress-Less Aps

Vores designs

Få en hjemmeside, der afspejler jeres brand og krav til funktionaliteter. Med afsæt i en indledende samtale vil vi klarlægge dine behov og rådgive dig i forhold til valg af website host, domæne køb m.m. Herefter starter vi, i samarbejde med jer, vores designproces, hvor vi gennemtænker hele brugeroplevelsen fra kundens synspunkt, så vi får skabt et design, der er høj konverteringsoptimeret.

Tidligere projekter

Som du kan lade dig inspirere af eller læse mere om

Processen

Det skal være nemt for dig at få lavet en hjemmeside. Derfor har vi forsøgt at give dig et eksempel på den typiske proces, når du får udarbejdet en hjemmeside hos os. På den måde ved du altid hvad næste trin er.

Opstart

Vi indleder samarbejdet med et møde, der kan foregå fysisk eller telefonisk – alt efter hvad der passer dig. Her får jeg en forståelse af din virksomhed og dine ønsker til siden

Opsætning & design

Herefter går jeg igang med designet og opsætningen. Jeg tager udgangspunkt i det materiale du sender mig (f.eks. billeder og tekst) og laver en skitse, som du godkender.

Tilretning

Typisk vil der være nogle få rettelser, som vi får tilpasset designet, så vi sikrer, at hjemmesiden matcher dine ønsker og forventninger. Dette gør jeg i tæt dialog med dig!

Lancering

Når du er fuld tilfreds med din hjemmeside vil vi sammen lancere hjemmesiden. Her overdrager jeg ejerskabet til dig og du er nu klar til at bruge din nye hjemmeside