Hjemmesidedesign for HolmHertel.dk

Udarbejdelse af hjemmeside 

Arbejdet

Udarbejdelse og design af hjemmeside for virksomheden HolmHertel. Virksomheden skiftede navn og havde i den anledning behov for en ny hjemmeside og en ny visuel identitet. Min opgave blev derfor at hjælpe kunden med at designe en ny hjemmeside, der omfavnede den visuelle identitet og univers, som virksomheden ny repræsenterer. 

Design af primær landingspage + undersider

Ud fra foregående møder med Eva fra HolmHertel blev vi enige om at holde designet enkelt, men informativt. Derudover vægtede vi ensartethed og symmetri højt, da hjemmesiden skulle udtrykke en høj grad af professionalisme og troværdighed. 

Hjemmesiden er udarbejdet i WordPress og er responsiv designet, hvilket betyder, at designet tilpasser sig enhver enhed, som hjemmesiden besøges fra. 

Besøg virksomheden
www.HolmHertel.dk

Services
Hjemmeside
Fotografering
Videoproduktion
Grafisk design
Logo

Hjemmesidens struktur

Når vi designer hjemmesider anbefaler vi altid vores kunder, at de ca. har 5 menupunkter (med få undtagelser) – og denne case var ingen undtagelse. 

Derfor fandt vi frem til de 5 vigtigste ord hos virksomheden, der overordnet kunne beskrive indholdet og opbyggede herefter hjemmesidens struktur og undersider herefter. 

Visuel identitet

Med udgangspunkt i samtaler med Eva fik vi sammen afklaret hendes visuelle identitet og kom frem til hendes farvepalette og skrifttyper, som ville blive gennemgående på hjemmesiden. Derudover udarbejdede vi en simpelt logo til virksomheden.

Logo

Farvepalette

Eva havde et størt ønske om at hjemmesiden skulle være i farven blå. Derfor udarbejdede vi i fællesskab en farvepalette bestående af blå nuancer, som Eva selv har udvalgt. Disse farver dannede grundlag for den visuelle identitet for virksomheden og hjemmesiden.