Content creation for IGEN.dk

Content creation og markedsføring

Content creation

Arbejdet

Louise Bjerre, founder og indehaver af IGEN.dk, ønskede en fast samarbejdspartner til udarbejdelse af hendes månedlige content.

Siden opstart i slutningen af 2021 har vi hjulpet virksomheden med fotografering af produkter, massevis af mindre SoMe film og blev senere også koblet til deres influencer marketing, hvor vi dagligt er i dialog med hele ambassadørteamet. 
I virksomheden IGEN.dk er der fokus på at skabe bæredygtige alternativer til almindelige dagligvarer, hvilket skal inspirere deres kunder til at tænke grønnere. Dette gør vi i fællesskab, gennem udarbejdelse af alsidigt content, der afspejler virksomhedens visuelle identitet og brand DNA. 

Besøg virksomheden
www.igen.dk

Services
Fotografering
Videoproduktion
Influencer marketing
Markedsføring

Content creation

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Vores resultater

Sammen skaber vi content, der engagerer og konverterer virksomhedens følgere, og siden samarbejdets start er statistikken af rækkevidden, opslaginteraktionerne og delingerne for materialet steget.

+ 0
Producerede videoer
+ 0
Fotografier
+ 0
Måneders samarbejde
+ 0
Afspilninger

Produktbilleder

Content creation

Jeg arbejder tæt sammen med Emily om at optimere IGEN's sociale medier og online tilstedeværelse. Emily går altid helhjertet ind i et projekt, som var det hendes eget. Både med gode idéer, visioner og holdninger til hvordan man sammen laver det perfekte resultat. Der er altid store smil og aldrig kedeligt at arbejde sammen, og det skinner igennem på det færdige projekt. Vi glæder os til at arbejde sammen med Emily på mange flere projekter i fremtiden.

Louise Bjerre, Founder IGEN.dk

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video