Lille bureau med store ideer.

Vi vil være din foretrukne leverandør af digitale løsninger.

Om os:

Vi er et digitalt bureau med placering i København

Hos Colombi Creations er dine vækstambitioner vores førsteprioritet. Vi er eksperter i at identificere, hvor din virksomhed har sit største digitale potentiale. Vi ser på hele din virksomheds digitale markedsføring og salgskanaler og udvælger nøje, hvilke digitale løsninger, der hurtigst og mest effektivt vil indfri jeres vækst- og konverteringsmål. Når du vælger ColombiCreations, bliver dine mål vores mål, men vi stræber altid efter at sigte endnu højere, for vi har set fra tidligere kunder, hvad der er muligt, når digitale løsninger bliver implementeret på den rigtige måde. 

 • Vision

  Vi ønsker at overskueliggøre jeres online tilstedeværelse ved at levere digitale løsninger af høj kvalitet

 • Mission

  Vi leverer digitale løsninger, der hjælper jer med at skabe vækst og konverteringer online

 • Værdier

  Vi går ind for kvalitet
  Vi går ind for personlig service
  Vi går ind for kreativitet og innovation

Emily Colombi

Founder og direktør

Ida Heidensleben Thorsen

Social Media Manager og Webdesigner

Sofus Haaning

Executive assistant 

Katrine Laustsen

Grafisk- og webdesigner

Mikkel Lindhardt

Content Creator 

Vil du være en del af teamet?

Ansøg via job@ColombiCreations.dk

Vores tilgang

Hos Colombi Creations går vi altid helhjertet ind i et projekt. I vil derfor opleve, at vi kæmper for jeres forretning, som var det vores egen – jeres succes er nemlig også vores. For os er det derudover vigtigt, at vi skaber tydelig værdi for jer, så i kan mærke afkastet af jeres investerede penge. Vi arbejder resultatorienteret og strategisk, så vi med afsæt i data, kan forbedre jeres digitale univers.

Vi arbejder derfor med tilfredshedsgaranti og har ingen former for bindingsperioder, skjulte gebyrer eller andet. Vi vægter et godt samarbejde og den personlige relation utroligt højt i vores samarbejder!

Vores baggrund

Hos Colombi Creations har vi mange års erfaring, kurser og uddannelser bag os. På kontoret har vi alt fra multimedie designere, kommunikations studerende og markedsførings eksperter, der alle brænder for digitale løsninger.
Vi har derudover mange sproglige kompetencer og arbejder på både dansk (naturligvis), engelsk og italiensk.

Colombi Creations i tal

+ 0
Års erfaring
+ 0
Kunder
+ 0
Ekspertise områder
+ 0
Software programmer

Vi har arbejdet med virksomheder som

Innovationsfonden, Kræftens Bekæmpelse, DataFair, Københavns Mode- og Designskole, IGEN, UpromoTraining, Female Leadership Academy, Silvi, KvindeKompagniet, Stress-Less, HolmHertel, Ben Chaves, Værløse Børneteater, Mind & BodyLab, A-Evidense ApS, Intermezzo, Karolinas Cleaning, Chokoart, Station, SaraShares, Lenore’s Assistance, Milipo ApS, Sjæl og Kropsbalance, Lindhardt photography, LashedByVanessa, AutoAdviser, Studio Flør, Embrace Podcast, Shielding Spaces, Sarah Barløse og ByCerise

“Dette firmas chef Emily Colombi har udført en opgave vedr. min virksomheds hjemmeside. Opgaven blev løst til min fulde tilfredshed med kreativ begavelse, stor kompetence og ildhu – og til en rimelig pris. Derfor vil jeg anbefale Colombi Creations til alle, der sætter pris på høj kvalitet.”
Torben Hare
Direktør og konsulent statsaut. reviser/Dep.Bestall
Højt kreativt niveau, stor faglighed og nemme at samarbejde med. Vi har oplevet samarbejdet med Colombi Creations som både udviklende, inspirerende og utrolig gnidningsfrit. Deadlines overholdes, kommunikationen flyder jævnt, og der er fuld transparens i forhold til budget og spend. Samtidigt har de investeret tid i at forstå vores forretning og ladet sig begejstre for vores produkter og services. Den begejstring er de lykkedes med at bære over i et online univers, hvor det spreder sig som ringe i vandet. Vi er sikkert ikke en stor kunde hos Colombi Creations, men vi har altid følt os som en vigtig kunde fra start til slut
Elize Dimare
Shielding Spaces

Referencer

“Colombi Creations har hjulpet os med at udarbejde en patientfolder til et kræftforskningsprojekt. De leverede et meget professionelt stykke arbejde, som vi er meget tilfredse med, og som blev langt bedre, end vi først havde forestillet os. Colombi Creations er både dygtige, kreative og meget behagelige at arbejde sammen med, og vi kan kun medgive dem vores bedste anbefalinger.”
Anne-Louise Zartov
Office and Project manager, DataFair Aps
"Det har været en fornøjelse at samarbejde med Colombi Creations i.fb. med opførsel af min hjemmeside. De arbejder utroligt effektivt og professionelt. Jeg fornemmede virkelig at de ville projektet det bedste, og de turde godt stille spørgsmålstegn ved mine egne design-mæssige idéer, når de, med deres kompetencer, tænkte at de kunne sænke kvaliteten af brugeroplevelsen. Jeg kan varmt anbefale Colombi Creations til alle som ønsker en flot, effektiv og funktionel hjemmeside, uanset hvor meget forhåndsviden man måtte have ift. hjemmesidedesign"
Johan Lauritsen
Foredragsholder og founder af Probe
“Emily fra Colombi Creations ApS deltog i realiseringen af vores webshop fra den aller første dag, og vi satte straks pris på hendes seriøsitet, tilgængelighed og frem for alt hendes professionalisme. Efter disse 4 års samarbejde er vores behov for hjælp og vejledning kun steget, og Colombi Creations ApS har altid vist sig i stand til at løse opgaverne. Med tiden er hun blevet en uerstattelig rådgiver.”
Alessandro Cesselli
Ejer og founder af Chokoart
"Jeg arbejder tæt sammen med Emily om at optimere IGEN's sociale medier og online tilstedeværelse. Emily går altid helhjertet ind i et projekt, som var det hendes eget. Både med gode idéer, visioner og holdninger til hvordan man sammen laver det perfekte resultat. Der er altid store smil og aldrig kedeligt at arbejde sammen, og det skinner igennem på det færdige projekt. Vi glæder os til at arbejde sammen med Emily på mange flere projekter i fremtiden"
Louise Bjerre
Founder IGEN.dk

Skal vi også løfte jeres digitale univers?

Med os som bureau får i en personlig samarbejdspartner, der ønsker at se resultater. I vores samarbejde med vores kunder, bruger vi interne erfaringer og indsigter til at danne rammerne om et solidt og stratetisk kommunikationsfundament. På den måde sikrer vi os en fokuseret og målrettet indsats, der vil skabe størst værdi for jeres virksomhed.