Fotografering

Lad os stå for dit content, tage billederne til din hjemmeside eller dit nye portrætbillede

Fotosession

Personlig branding

Til dig, der er din egen ydelse og dit eget brand. Måske er du coach, kunstner, rådgiver, mentor, underviser, terapeut eller designer?

Vores fornemmeste opgave som fotograf er at fremhæve DIN PERSONLIGHED og DIT BRAND gennem billedet. Da du ikke sælger et fysisk produkt, men en service der indebærer dig og din personlighed, er det netop dine unikke kompetencer, som vi sammen fremhæver. På denne måde kan du bedre tiltrække de ideelle kunder. 

Billederne bliver skræddersyet ud fra din brandfortælling, så du i dit visuelle udtryk kan præsentere den helt rigtige stemning og historie.

Stemningsbilleder

Jeg hjælper også gerne med at tage stemningsbilleder til erhvervsbrug. Dette kan f.eks. være billeder til et event eller af dine produkter. Her er det essentielle f.eks. at billedet udtrykker den ønskede stemning og fremhæver de kvaliteter, som produkterne besidder.

Ved at få taget stemningsbilleder kan du være med til at fremhæve dine produkter på bedste vis, samtidig med, at du styrker dit brand og din storytelling. Billederne vil typisk være perfekte at bruge på din hjemmeside og dine sociale medier, samt ved eventuelle tryksager.

En god og tryg oplevelse

Det vigtigste for mig er at du både har haft en god oplevelse og bliver glad for resultatet. Når jeg f.eks. tager billeder til personlig branding, gør jeg meget ud af skabe en afslappet atmosfære, så du kan føle dig tryg foran kameraet. Jeg har nemlig erfaret, at dette skaber de bedste resultater.

Jeg tilbyder derfor også at du, inden din foto- eller videosession, kan booke en foraftale, så du kan møde mig og mærke om jeg er det rigtige match for dig – jeg har nemlig selv oplevet, hvor akavet det kan være, hvis man ikke føler sig tryg. Under sessionen vil jeg derudover altid være behjælpelig med guides til poseringer, udtryk og anden vejledning, så vi kan få præsenteret dig fra dine bedste vinkler!

Fotosession

Produktbilleder

Jeg kan også f.eks. hjælpe dig med at tage nye produktbilleder til din webshop, tage kampagnebilleder til lancering af et nyt produkt, eller lign.

Ordsproget ‘et billede siger mere end tusinde ord’ gælder også, når du skal sælge dine produkter og præsentere dit brand. Dine produktbilleder er ifølge undersøgelser det første, som dine kunder ser, når de besøger din hjemmeside eller webshop. Derfor er det vigtigt, at dine billeder virker indbydende og professionelle, så interessen kan konverteres til værdifulde salg.

Skal vi arbejde sammen?

Giv mig et ring eller send en besked!
Jeg er altid klar på et ny opgave og giver gerne et uforpligtende tilbud.