Videoproduktion for SaraShares

Udarbejdelse af annoncevideoer som markedsføringsmateriale

Play Video

content creation

Arbejdet

SaraShares ønskede at få filmet SoMe og annoncevideoer, der kunne være med til at fortælle nye og eksisterende kunder om deres brand og hvordan konceptet virker i praksis. 

På baggrund af denne henvendelse, havde vi en brainstormings session sammen, hvor vi afklarede alle behov og ønsker til projektet. Med afsæt i den konkrete plan og med videoerne klarlagt, filmede vi materialet på en enkelt dag og videoerne blev leveret i løbet af 2 uger i forskellige formater, så de kunne anvendes på både SoMe kanaler, til annoncering og på hjemmesiden. 
Nedenfor kan nogle af de færdige videoer ses. Der er et bredt udvalg af mindre videoer med testimonials, konceptvideoer og annoncevideoer.

Besøg virksomheden
www.SaraShares.dk

Services
Videoproduktion
Annoncering

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Vores resultater

Sammen med SaraShares udarbejdede vi 1 main brandvideo og 3 mindre annoncevideoer, der er tiltænkt som annoncemateriale. Derudover fik virksomheden udarbejdet en samlet video med testimonials samt de individuelle reference videoer, som kan florere på virksomhedens digitale platforme.

SoMe videoer
+ 0
Video klips
+ 0
Ugers leveringstid
0
Afspilninger
+ 0

"Kære søde Emily! Tusinde tak for et fantastisk godt stykke arbejde. Jeg har simpelthen været så imponeret over det, som du har lavet for SaraShares. Det bliver bestemt ikke sidste gang! Du er så sej!"

Sara Dahl, Stifter og indehaver af SaraShares

Skal vi lave et projekt sammen?

Vi har en kæmpe passion og kompetencer i digitale løsninger og vil med glæde hjælper dig og din virksomhed!