Videoproduktion

Fast samarbejdspartner med IGEN.dk, med udarbejdelse af content til deres sociale platforme og hjemmeside

Video præsentation

Har du behov for mere en blot et billede for at vise din ydelse eller præsentere dig eller din virksomhed?

Videoformatet er en god måde at uddybe et særligt område eller at forstærke dit ønskede budskab yderligere. Jeg filmer alle former for videoer – både personlige video repræsentationer, interviews, reklamer, stemningsvideoer, m.m.

Video er efterhånden blevet den mest populære form for content og siges at være fremtiden indenfor content marketing. F.eks. har Instagram også meldt ud, at de ikke længere er en platform for billeder, men for videoer, ligesom de andre populæreste apps i branchen.

af adspurgte vil vurdere video content som deres primære informationskilde

66%

af virksomheder har fået nye kunder som resultat af video content

93%

af alle afspilninger kommer fra en mobiltelefon

75%

Video til SoMe Markedsføring

Mangler du content til dine SoMe kanaler eller som annoncer i din markedsføring? Jeg hjælper virksomheder og personlige brands med at filme, planlægge og klippe content til alle former for sociale medier. Videoerne har fokus på stemning og personlighed, der skaber værdi for kunden. Med videoproduktion til dine sociale medier giver du dine kunder et unikt indblik i din virksomhed, dine produkter og dit brand. Sammen skaber vi indsigt i, hvad din virksomhed kan byde på og hvem der står bag. Vi viser gennem videoen, hvad der er relevant i din virksomhed og hvad der vil gøre en forskel for en ny potentiel kunde i en købssituation. Når vi sammen starter et projekt tager vi udgangspunkt i, hvilken følelse eller information du gerne vil efterlade hos dit publikum og herefter starter vi produktionen!

Video processen

Planlægning

Konceptudvikling Storyboard Optagelsesdatoer Tilladelser

Optagelse

Opsætning af lys Opsætning af lyd Videomateriale Full HD Forskellige vinkler

Redigering

Sammenklipning Logoanimation RoyaltyFree musik Farveoptimering

Korrektur

Evt. rettelser Gennemsyn Konvertering Komprimering

Hvorfor investere i en video?

"Videos are the king of online content."

Videoformatet kan give dig mange fordele i din virksomhed eller som personligt brand. Ved at få udarbejdet professionelt video content skaber du nemlig en øget tillid til dine kunder, som også vil kunne ses på bundlinjen.
Jeg laver videoer, der sætter fokus på din fortælling og dine produkter. For mennesker køber af mennesker, så ved at vise frem at dit brand, dine værdier og din virksomhed har dine kunder mulighed for at få en bedre forståelse for, hvorfor de netop skal vælge dig, fremfor konkurrenten!

Hyppigt stillede spørgsmål

fra mine kunder og tidligere samarbejder

Kan jeg selv vælge filtype?

Ja selvfølgelig! Jeg afleverer videoerne i lige den filtype du ønsker, så det passer til formålet med videoen. Jeg hjælper også gerne med komprimering.

Hvilke formater kan jeg få videoerne i?

Jeg kan filme og aflevere videomaterialet i alle former for formater. Dette kan både være kvadratisk til f.eks. de sociale medier eller i formatet 1080×1920, der er perfekt til reels på Instagram, eller den klassiske 1280×720, der er godt til YouTube.

Hvor meget skal jeg forberede inden?

Hvor meget du skal have forberedt inden et shoot afhænger af formålet med videoen. Vi aftaler dog naturligvis inden shootet hvad vi forventer af hinanden og hvad du skal have forberedt inden. I nogle tilfælde kan det være, at vi aftaler at du forbereder en lille tekst med noget af det du gerne vil sige i videoen. I andre tilfælde kan det være, at vi planlægger enhver detalje og udarbejder et menuskrift, hvis du føler dig mere komfortabel med dette.

Hvordan ved jeg hvilken videotype der passer bedst til mig?

Hvilken form for videotype vi vælger til dig afhænger selvfølgelig af din virksomhed. Til nogle brands passer det utrolig godt med korte videoer i et hurtigt tempo, hvor det med andre giver bedre mening at lave en længere og dybdegående video. 

Hvor meget koster det at få udarbejdet en video?

Det afhænger utrolig meget af projektets størrelse, antal lokationer, videoens længde samt mængden af redigering efterfølgende. Jeg starter mine videoprojekter fra en pris på 1.499 kr. + moms. 

Er der mulighed for at tilkøbe ekstra video?

Efter jeg i første omgang har været ude og filme hos dig, har du altid mulighed for at tilkøbe en ekstra video, hvis du er glad for materialet og der er behov for det. Dette kan du få til en særligt reduceret pris.

Skal vi arbejde sammen?

Giv mig et ring eller send en besked!
Jeg er altid klar på et ny opgave og giver gerne et uforpligtende tilbud